Avond Kleywerk Atelier
dinsdagavond

Leeftijd: vanaf 18 jaar
Locatie: Lokaal 2.03 bij Gigant, markant in cultuur, Nieuwstraat 379 te Apeldoorn
Tijden: 19:00 - 21:30 uur
Dag: dinsdagavond
Aantal lessen: 11
Prijs: Prijs is € 242,- incl. BTW en gebruik van grondstoffen. Exclusief klei en stookkosten. Een pak klei kost ongeveer 24 euro (prijswijzigingen van leverancier voorbehouden).
Startdatum: dinsdag 22 september 2020
Korte inhoud: In deze cursus wordt vooraf gevraagd of u begeleiding wilt bij eigen inspiratie of wilt werken aan een opdracht. Bij opdrachten gaat het om verbeelden, techniek, glazuurkennis en het kennis maken met werk van andere keramisten en vormgevers. Ook is het mogelijk om in deze serie kennis te maken met de beginselen van het draaien op een pottenbakkersschijf. Of gedane ervaring op de draaischijf te verfijnen. Aan bod komen centreren, een wand optrekken en vormgeven aan het gedraaide werk. We beginnen met de cilindervorm en gaan verder met het maken van een kommetje en een plat bordje.
Doorgang: bij minimaal 6 cursisten
Opmerking: de algemene voorwaarden en privacy statement van Kleytuin zijn ook hierop van toepassing
Aanmelden: kan via ella@kleywerk.nl
Contact: mail naar ella@kleywerk.nl
COVID-19: Helaas zijn we nog niet van het virus af. In het hele pand van Gigant, Markant in cultuur en dus ook in de leslokalen zijn de basisregels van het RIVM van toepassing. Wanneer er lessen gemist worden door een eventuele lockdown, wordt er zoveel mogelijk geprobeerd deze op een veiliger tijdstip in te halen. In principe geen cursusgeld retour.