Kleiwerkplaats Volwassenen

Leeftijd: vanaf 18 jaar
Locatie: Lokaal 2.03 bij Gigant, markant in cultuur, Nieuwstraat 379 te Apeldoorn
Tijden: 09:00 – 11:30 uur
Dag: dinsdagochtend
Data:
  • Kleiblokje I: 22 september t/m 8 december (20 okt geen les)
  • Kleiblokje II: 15 dec t/m 16 mrt ( 22 en 29 dec en 23 feb geen les)
  • Kleiblokje III: 23 mrt t/m 27 mei (29 apr geen les)
Aantal lessen: 3 x 11
Prijs: € 242,- incl. BTW per kleiblokje van 11 lessen. Bij het gelijk afnemen van drie kleiblokjes ontvangt u 3% korting op het lesgeld. Dit mag in 3 termijnen voldaan worden behoudens 3% korting, 65-plus korting is ook mogelijk indien van toepassing.
Toelichting: Cursus is exclusief klei en stookkosten en inclusief gebruik beperkt aantal grondstoffen. Een pak klei kost ongeveer 24 euro (prijswijzigingen van leverancier voorbehouden). Dit is inclusief 2 x stoken (biscuitstook en gladbrand/glazuurstook). Aanschaf porselein en gietklei in overleg. Het is mogelijk om een deel hiervan af te nemen.
Startdatum: Kleiblokje I begint dinsdag 22 september 2020
Inhoud:
Begeleiding
Per lesblok wordt vooraf gevraagd of je begeleiding wilt bij eigen inspiratie of wilt werken aan een opdracht. Deze keuze is leidend voor het hele blokje van 11 lessen. Bij opdrachten gaat het om verbeelden, techniek, glazuurkennis, het aanbrengen van glazuur en kennis maken met werk van o.a. keramisten. Waarbij de kleyjuf het niet zal laten om de cursist af en toe een creatief duwtje te geven naar een minder vertrouwde richting 😄
Doorgang: bij minimaal 8 cursisten (maximale groepsgrootte 14 cursisten)
Opmerking: de algemene voorwaarden en privacy statement van Kleytuin zijn van toepassing
Aanmelden: kan via schep@kleytuin.nl
Contact: mail naar schep@kleytuin.nl
COVID-19: Helaas zijn we nog niet van het virus af. In het hele pand van Gigant, Markant in cultuur en dus ook in de leslokalen zijn de basisregels van het RIVM van toepassing. Wanneer er lessen gemist worden door een eventuele lockdown, wordt er zoveel mogelijk geprobeerd deze op een veiliger tijdstip in te halen. In principe geen cursusgeld retour.