Kleywerk Atelier
met 2 docenten

Leeftijd: vanaf 18 jaar
Locatie: Lokaal 2.03 bij Gigant, markant in cultuur, Nieuwstraat 379 te Apeldoorn
Tijden: 09:30 - 12:00 uur
Dag: donderdagochtend
Aantal lessen: 11
Prijs: Prijs is € 242,- incl. BTW en gebruik van grondstoffen. Exclusief brood klei van € 24,- waar de stookkosten bij ingerekend zijn, 65-plus korting is ook mogelijk indien van toepassing.
Startdatum: donderdag 24 september 2020
Korte inhoud: In deze cursus van elf lessen wordt vooraf gevraagd of u begeleiding wilt bij eigen inspiratie of wilt werken aan een opdracht. Bij opdrachten gaat het om verbeelden, techniek, glazuurkennis en het kennis maken met werk van andere keramisten en vormgevers. Ook is het mogelijk om in deze serie kennis te maken met de beginselen van het draaien op een pottenbakkersschijf, of gedane ervaring te verfijnen. Aan bod komen centreren, een wand optrekken en vormgeven aan het gedraaide werk. We beginnen met de cilindervorm en gaan verder met het maken van een kommetje en een plat bordje.
Doorgang: bij minimaal 6 cursisten
Opmerking: de algemene voorwaarden en privacy statement van Kleytuin zijn ook hierop van toepassing
Aanmelden: kan via ella@kleywerk.nl
Contact: Voor meer info mail gerust pascale@kleywerk.nl (draaien) of ella@kleywerk.nl (handvormen)
COVID-19: Helaas zijn we nog niet van het virus af. In het hele pand van Gigant, Markant in cultuur en dus ook in de leslokalen zijn de basisregels van het RIVM van toepassing. Wanneer er lessen gemist worden door een eventuele lockdown, wordt er zoveel mogelijk geprobeerd deze op een veiliger tijdstip in te halen. In principe geen cursusgeld retour.